Booke en gratis innkjøpsanalyse

Purch tilbyr en gratis analyse uten forpliktelse.
1. Deres nåvarande innkjøps kostnader vil bli sammenlignet med de kostnader dere ville fått med Purch.
2. Dere får en faktabasert underlag som ville vist hvordan mye dere kommer att spare på ett medlemskap.
3. Dere vil ta et godt beslut om dere ønsker bli medlem.

 

 

I mer än 50 år har ECRI arbetat med att skydda patienter mot riskfyllda  medicintekniska produkter och medicinsk praxis. ECRI är i dagsläget den enda globala organisationen som utför oberoende tester av medicinteknisk utrustning. Som icke vinstdrivande och oberoende organisation använder ECRI ett opartiskt och evidensbaserat angreppssätt för att ge vårdgivare guidning utifrån högsta standard när det gäller integritet och transparens. 

Purch är väldigt stolta över att vara samarbetspartner och agent för ECRI i Sverige och Norge.

 

HealthProcEurope är intresseföreningen för strategiska inköpare inom vården. Föreningen verkar för att skapa en effektiv inköpsmarknad som värnar om transparens är oberoende från leverantörer till vårdsektorn och faciliterar kunskapsutbyte mellan vårdgivares inköpare, inte minst inom digitala inköpslösningar.

Purch har rollen som ledare för HPEs nordiska organisation (Chapter Lead HPE Nordics).

 

 

Elane och Piet Jan van Wier är vår agent och partner för den holländska marknaden. Piet Jan har en bakgrund som managementkonsult och entreprenör inom IT och inköpssystem för vården. Han har framgångsrikt startat flera företag och arbetar även som terapeut i Amsterdam.

 

 

ENCO och Marco Enriquez är vår agent och partner för den schweiziska marknaden. Marco har en bred erfarenhet av innovativ produktutveckling som tvärfunktionell projektledare, FoU-chef och direktör inom miljö-, CleanTech-, agrokemisk-, medicinteknisk och farmaceutisk industri. Han talar fem olika språk och bor i Genève, Schweiz.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Om cookies og behandling av persondata.